måndag 28 september 2009

Igår var det standup

Det var jag, Björn, Zabina oh Zabinas roomie (som jag tror hette Christian, men jag är inte helt säker). Zabina hade kirrat biljetter till Pablo Francisco på Konsert&Kongress. Tokvärt!

Janne Westerlund var först ut, efter att ha påat sig själv. Sen kom någon Sean och någon Ashley, som båda gjorde helt okej set, även om dom i stort sett enbart kretsade runt att röka på. Sist ut innan huvudakten var Flip Schultz. Vilken hjälte. Roligast på hela kvällen. Två stackars satar, Niklas och Kim, som hade platser mitt på första raden, häcklades och drevs med. Att döma av killens svar till Flip så tog de nog inte så illa upp.
- Niklas, what do you do?
(Niklas svarar någonting nerifrån publiken)
-Her? Oh, now she stopped smiling!


Sist upp, naturligtvis, kom så Pablo Fransisco. Första halvan av hans set var dock ett riktigt anti-klimax, som han mest spenderade med att göra ljud i micken. Inte så lyckat att köra på, precis efter att Flip gett järnet på scen. Pablo hämtade sig dock halvvägs, och efter andra halvan av showen kunde han kliva av med hedern i behåll.

Bra kväll. Två timmars tokskratt. Christian hade ont i magen av för mycket skrattande. Jag hade lite ont i käkmusklerna av samma anledning. Björn hade kramp i vaden. Fråga mig inte varför.

1 kommentar:

Zabina sa...

Jag hade inte kramp någonstans. Lite stel i knäna möjligtvis. Vad betyder det? :p Kul att du följde med, gratis är fan gott ;)