onsdag 8 oktober 2008

Det är ännu härligare att

...komma hem, med en grupprapport färdigskriven, stoppa i sig lite mat som man redan lagat till, tappa upp ett varmt bad och sedan ligga där med en fin bok och ett glas kall öl.
Ibland känns livet så lyxigt.

7 kommentarer:

farbrormalin sa...

Jag funderade för ett ögonblick på om jag skulle klaga på att du antydde att badkaret, boken och ölen är ett trevligare sällskap än jag... men sen tyckte jag att allt det du beskrev tillsammans lät så härligt att jag bara kan hålla med om att det slår även sena kvällspromenader. Mysigt värre. :)

Jens Uno Evotin sa...

Grejen är ju att de två aktiviteterna är mysiga på olika sätt. Nu har du väckt en fundering i min hjärna; hur skulle en hybrid av de två aktiviteterna se ut, för att framkalla maximal mysfaktor?

farbrormalin sa...

Haha, åka omkring i ett rullande badkar genom stan kanske? Under stjänhimlen, med sällskap? Fast det blir svårt att läsa bok och prata samtidigt, såklart... :)

Jens Uno Evotin sa...

Fast då prioriterar man givetvis samtal före bok.
Nu är bara frågan hur man ska kunna få ut ett badkar fullt med varmt vatten under en klar stjärnhimmel. Det är lagom svårt även om man struntar i rull-biten.

farbrormalin sa...

Hm... mamma har en jacuzzi ute i sin trädgård. Vi kan låna det och sätta hjul på. Så kan vi åka längs strandpromenaden i Motala, med Vätternutsikt by night. :) Om vi inte hellre vill försöka frakta det till linköping.

Jens Uno Evotin sa...

Utejacuzzi? Läskigt lyxigt.

farbrormalin sa...

Jo, den uppfyller ju alla mysfaktorer förutom att den (än så länge ;)) inte är mobil.